Headline

Vägen till nya innovationer inom hållbar
transportinfrastruktur

FAQs

Här hittar du svaret på de vanligast förekommande frågorna.


Hur gör jag för att delta i tävlingen?

  1. Registrera dig.
  2. Ladda ner tävlingsformuläret och fyll i ditt bidrag. En detaljerad beskrivning av vad som krävs av ditt bidrag hittar du i uppdragsbeskrivningen som du kommer åt efter att du har registrerat dig till tävlingen.
  3. Ladda upp tävlingsformuläret i pdf-format via ditt konto på tävlingshemsidan senast 30 januari 2017, 23.59 (CET).

Hur fyller jag i tävlingsformuläret?

När du laddar ner tävlingsformuläret så laddas filen ner automatiskt i mappen "Hämtade filer/Download files". Öppna upp formuläret i pdf- program som tex Adobe Acrobat och Adobe Acrobat Reader, spara ner filen i din dator och fyll i ditt bidrag direkt i pdf-filen. Spara därefter dokumentet i pdf-format innan du laddar upp det på tävlingshemsidan. Förhandsgranska pdf-filen innan du laddar upp den för att säkerställa att all din text har sparats.


Vad är transportinfrastruktur?

Inom ramarna för denna tävling inkluderas väg och järnväg i begreppet transportinfrastruktur. Sjö- och flygtrafik inkluderas alltså inte.


Vad gör jag om jag får problem med att ladda webbsidan?

Kontrollera så att du använder senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Internet Explorer. Om problemet kvarstår kan du ta kontakt med oss på infraawards@sqore.com.


Vem får delta i tävlingen?

Du som är 18 år eller äldre samt bor i Sverige får delta i tävlingen. Är du medlem i tävlingens juryn får du inte delta.


När är sista tävlingsdagen?

Deadline för att lämna in tävlingsbidrag är 30 januari, 23.59 (svensk tid).


Vad kan jag vinna?

Du kan vinna en prissumma på 125 000 kronor och en väg in i transportinfrastrukturbranschen. Du får även möjlighet att träffa etablerade entrepenörer för att diskutera hur du kan implementera och utveckla ditt tävlingsbidrag.


Kan jag tävla som privatperson?

Ja, du kan tävla som privatperson eller företag.


Vad är InfraSweden2030?

InfraSweden2030 är ett strategiska innovationsprogram med syfte att utveckla transportinfrastrukturen i Sverige. Innovationsprogrammets två huvudmål är att fördubbla hållbarheten i den svenska transportinfrastrukturen och att göra Sverige till världsledande inom innovativa infrastrukturlösningar.


Vad händer om jag inte följer tävlingens regler?

Om du inte följer tävlingens regler blir ditt bidrag diskvalificerat. För att se vilka tävlingsregler som gäller, se mer under Regler & behörighet.


Vad gör jag om jag får problem med att ladda upp mitt bidrag?

Kolla att filen du försöker ladda upp är i PDF-format. Kontrollera även att filen inte överstiger 2 MB i storlek. Undvik också att ha med speciella tecken i filnamnet (exempelvis á, à, ä, ó). Om problemet kvarstår, kontakta oss på infraawards@sqore.com.


Vad händer efter att vinnaren koras?

Prissumman på 125 000 sek kommer att betalas ut till vinnaren. Kontaktuppgifter till alla som deltar i tävlingen kommer att skickas till deltagande tävlingspartners för eventuella vidare samarbeten.


Kontakt

Infra Awards arrangeras av InfraSweden2030 i samarbete med Sqore.

Om du har frågor om tävlingen, hemsidan eller tävlingsprocessen kan du kontakta oss på infraawards@sqore.com.